Prajitura cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 200 gr margarina
  • 200 gr zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 4 oua
  • Vanilie
  • 200 gr visine
  • 1 praf de sare
  • O mana de pesmet

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul,cu margarina.Se adauga 1 praf de copt stins in otet sau zeama de lamaie si mirodeniile.Se adauga faina, se amesteca bine apoi adaugam si albusul batut spuma.Se toarna aluatul in tava unsa si tapetata cu faina sau poti pune doar hartie de copt..Deasupra se presara o mana de pesmet,apoi se pun visinele.Se baga la cuptor 20 minute la foc potrivit.Dupa ce o scoti din cuptor o lasi sa se raciasca si o pudrezi cu zahar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise