Prajitura cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 200 gr margarina
  • 200 gr zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 4 oua
  • Vanilie
  • 200 gr visine
  • 1 praf de sare
  • O mana de pesmet

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul,cu margarina.Se adauga 1 praf de copt stins in otet sau zeama de lamaie si mirodeniile.Se adauga faina, se amesteca bine apoi adaugam si albusul batut spuma.Se toarna aluatul in tava unsa si tapetata cu faina sau poti pune doar hartie de copt..Deasupra se presara o mana de pesmet,apoi se pun visinele.Se baga la cuptor 20 minute la foc potrivit.Dupa ce o scoti din cuptor o lasi sa se raciasca si o pudrezi cu zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise