prajitura cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 cana faina
  • 200 g visine
  • sare
  • ulei sau unt ptr.uns
  • zahar farin

Mod de preparare

Separam ouale: albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se amesteca cu sare si ulei si se toarna peste albusuri, amestecand de sus in jos.

Se adauga praful de copt stins si faina in ploaie.

Se unge si se tapeteaza tava si se toarna compozitia. Se introduce la cuptor 5 minute, apoi se scoate si se aseaza deasupra visinele. Se baga tava din nou la cuptor 15-20 minute. Se pudreaza cu zahar farin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise