Prajitura cu visine gabi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 12 linguri lapte
  • 1 plic praf copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • faina cit cuprinde
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic crema ciocolata
  • 1 plic frisca
  • 1 plic mare gelatina alimentara
  • visine din compot

Mod de preparare

Ouale,zaharul,uleiul,laptele,zaharul vanilat,praful de copt stins cu otet si faina se amesteca.Se pastreza putin aluat pentru a fi amestecat cu cacaoa.Se pune aluatul in tava tapetata ,deasupra se toarna aluatul cu cacao pentru a ii da un aspect marmorat.Visinele se pun in aluat ,se coace si se lasa sa se raceasca.Deasupra se pune crema de ciocolata si se da la rece.Frisca batuta se amesteca cu gelatina care a fost racorita in prealabil si se toarna deasupra cremei de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise