Se separa galbenusurile de albusurile, albusurile se bat spuma cu mixterul si se adauga praful de copt stins in otet cu faina, zaharul, esenta si lingura de cacao, in alta parte se amesteca galbenusurile cu apa uleiul si zaharul vanilat, dupa toate astea se amesteca galbenusurile de albusurile si se pune pe tava impreuna cu 1kg visinele carora inainte li se scot samburii .
Dupa ce l-am pus pe tava impreuna cu visinele, facem aceleasi aluat, doar ca fara esenta si cacao, il punem pe tava inpreuna cu aluatul anterior il punem peste fara a-l amesteca si punem celelat ca de visine peste.
Se baga la cuptor 30 de minute pana se coace.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise