Faina se amesteca cu galbenusurile,albusurile batute spuma,zaharul vanilat si jumatate pachet de unt.Aluatul trebuie sa fie mai fluid si se lasa la frigider pana a doua zi.
Vor iesi 4 foi.Se unge dosul tavii cu ulei si se intinde bine aluatul.
Crema: Se amesteca untul ramas,zaharul si nucile.
Se unge o foaie cu crema.
Se topeste 250 g zahar (zahar ars) si se pune pe cea de a doua foaie.
A treia foaie se unge cu crema.
A patra foaie cu zahar ars.
Se face crema de ciocolata din 200 g lapte praf amestecat cu 5 linguri cacao si cu un pachet de unt.Se pune pe foc,se dizolva bine si se toarna peste foi.Se lasa sa se raceasca pana a doua zi si se taie dupa preferinta.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise