Prajitura de branza cu biscuiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 375 gr de biscuiti petite beure
  • lapte ptr muiat biscuitii.
  • 500gr de branza de uns 5%
  • 500gr de smantana de frisca
  • 2smantani de mancat
  • 1pahar de zahar
  • 2linguri pline puding de vanilie ptr crema-care nu trebuie fiert.
  • putina coaja de lamaie rasa.

Mod de preparare

Intai pregatim crema=intr-un bol amestecam branza cu puding ,zahar,si smantana de mancat.

Smantana de frisca o batem bine si o adaugam in compozitia de branza amestecam usor si adaugam si coaja de lamaie.

Intr-un pyrex sau alta tava care merge la frigider punem un strat de biscuiti muiati usor in lapte.Turnam jumatate din compozitia de branza punem inca un strat de biscuiti muiati turnam restul compozitiei si asezam inca un strat de biscuiti muiati in lapte.Acoperim prajitura cu o folie de aluminiu si lasam peste noapte la frigider ca gusturile sa se contopeasca.

Si asta-i tot prajitura e gata.

Cine doreste mai mult se poate topi 200 gr de ciocolata cu 2 linguri de ulei ca sa fie lucioasa .Se topeste ori la microunde ori la ben-marie si se toarna deasupra.

Dupa mine este buna si fara glazura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise