Prajitura de ciocolata

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca: 250 gr. margarina
  • 250 gr. zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 4 oua
  • sare
  • 75 gr. cacao
  • 1 lingurita cafea instant (nes)
  • 500 gr. faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 125 ml lapte
  • 125 gr. visine din visinata
  • 50 gr. nuci pisate
  • grasime pentru forma. Pentru glazura : 200 gr. zahar pudra
  • 2 - 3 linguri apa
  • 75 gr. nuci

Mod de preparare

Se face o coca din toate ingredientele si la sfirsit sa adauga visinele si nucile.

Se pune coca intr-o forma si apoi in cuptor (200°C, 75 min.)

Se face din zahar si apa o glazura si se decoreaza cu nuci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise