Prajitura de ciocolata

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca: 250 gr. margarina
  • 250 gr. zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 4 oua
  • sare
  • 75 gr. cacao
  • 1 lingurita cafea instant (nes)
  • 500 gr. faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 125 ml lapte
  • 125 gr. visine din visinata
  • 50 gr. nuci pisate
  • grasime pentru forma. Pentru glazura : 200 gr. zahar pudra
  • 2 - 3 linguri apa
  • 75 gr. nuci

Mod de preparare

Se face o coca din toate ingredientele si la sfirsit sa adauga visinele si nucile.

Se pune coca intr-o forma si apoi in cuptor (200°C, 75 min.)

Se face din zahar si apa o glazura si se decoreaza cu nuci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise