Prajitura de malai

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani de zahar
  • 4 cani de lapte
  • 1 cana de branza
  • 2 cani de malai
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de margarina
  • 4 oua
  • 1 lingura de praf de copt
  • 1 lingurita de seminte de marar
  • Erva Doce

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un castron, se amesteca cu mixerul 10 minute. Se rastoarna intr-o forma untata si tapetata. Se da la foc mediu pe o perioada de 30 de minute sau pana cand, introduzind o scobitoare, aceasta sa iasa uscata.

Dupa racire se poate presara un pic de cocos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise