Prajitura de post

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 linguri apa calda,
  • 30 linguri faina,
  • 15 linguri zahar,
  • 15 linguri ulei,
  • un praf de copt,
  • jumatate lingurita amoniac stins cu otet,
  • 2 linguri cacao,
  • 2-3 linguri gem sau dulceata,
  • nuci cit mai multe.

Mod de preparare

Se amesteca toate si se coace prajitura intr-o tava bine unsa cu ulei sau margarina.

Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise