Prajitura de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 21/2cani faina
  • 1cana zahar
  • 3linguri cacao
  • 11/4cana apa rece
  • 5linguri gem
  • 1lingurita bicarbonat
  • 1ceasaca de ulei
  • arome(esenta de rom,fistic)
  • 3linguri zahar
  • 100mlapa
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se amesteca primele 3 ingrediente,dupa care se adauga urmatoarele.Aluatul astfel obtinut se adauga in tava tapetata,se coace la foc potrivit.Dupa ce se scoate din cuptor se unge cu siropul facut din 3linguri de zahar

si 100ml apa dupa ce au dat in citeva clocote ,se presara apoi cu nuca de cocos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise