Prajitura de post

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600g faina
  • 200g nuca macinata
  • 200g zahar
  • 8 linguri gem de caise
  • 150ml ulei
  • 3 linguri de cacao
  • 1 zahar vanilat
  • 5 l lapte din soia
  • 1 praf de copt.

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu cele 3 linguri de cacao, nuca macinata si uleiul; se adaoga gemul de caise, faina, zaharul vanilat si laptele de soia, iar la sfarsit praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se pune in cuptorul incalzit pentru 35-40 de minute.Dupa preferinta la sfarsit se poate pudra cu zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise