Prajitura de post cu ananas

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g zahar,
  • 100 g faina,
  • 2 linguri rom,
  • 2 linguri margarina,
  • 2 linguri ulei,
  • 2 cutii ananas rondele,
  • 1 pliculet praf de copt,
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • lapte de soia

Mod de preparare

Se amesteca zaharul, romul, uleiul, zaharul vanilat, pana se obtine un amestec omogen. Se adauga margarina topita, faina si praful de copt. Se adauga putin cate putin lapte de soia, pana se obtine un aluat . Ananasul se paseaza pana se obtine un piure si se adauga in amestecul de mai sus. Compozitia de mai sus se varsa intr-o tava rotunda. Tava se da la cuptor, la 180°C, pentru 1 ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise