PRAJITURA DE POST CU FRUCTE DE SEZON

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 300 g zahar pudra
  • 200 ml ulei
  • coaja rasa de la o lamaie
  • o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie sau otet de mere
  • 4 plicuri de zahar vanilat
  • fructe

Mod de preparare

Zaharul pudra,2 pliculete de zahar vanilat se freaca cu uleiul,se adauga faina,bicarbonatul de sodiu.Aluatul obtinut se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Peste aluat se aseaza diferite fructe.Fructele se pregatesc cu cateva ore inainte si se lasa la scurs intr-o strecuratoare,apoi scurse se aseaza peste aluat.Se coace aprox.30 de minute in functie de cuptor si se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu 2 pliculete de zahar vanilat.Se taie rece in diferite forme.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise