Prajitura desteapta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 250 g margarina
  • 225 g faina
  • 2 linguri apa
  • 1 litru lapte
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 400g de zahar
  • zahar pudra pentru decor.

Mod de preparare

Mare atentie in ordinea in care scriu asa sa faceti si dumneavoastra,astfel ea isi va alege singura foile si crema.

Se topeste margarina si se lasa la racit.Albusurile se bat spuma.Intr-un castron se pun galbenusurile ,zaharul si cele 2 linguri de apa si se amesteca pana ce se omogenizeaza.In aceasta compozitie se adauga margarina si faina ;amestecam pana se incorporeaza,apoi adaugam laptele cald(nu de la frigider) si apoi albusurile.Turnam compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si o lasam la cuptor pentru 45 de minute.O taiem dupa ce se raceste complet.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise