Prajitura dietetica cu mere si capsuni

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr biscuiti moi
  • 75 gr margarina
  • 500 gr capsuni
  • 500 gr mere
  • 4 linguri de zahar (optional)
  • 1/2 lingurita vanilie

Mod de preparare

Biscuitii se zdrobesc marunt si se amesteca cu margarina si cu vanilia. Merele se curata de coaja, se dau prin razatoare si se topesc cateva minute la foc mediu. Daca doriti puteti adauga si 4 linguri de zahar.

Aluatul obtinut din biscuti se aseaza intr-un vas yena. Deasupra se aseaza un strat din merele racite si unul din capsunile taiate jumatati. Se da la foc mediu timp de 20 de minute. Se serveste rece.

Este o reteta de desert foarte buna pentru diabetici si nu numai!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise