PRAJITURA DUBLA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani de zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 praf de copt
  • 500 g faina

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri.Se amesteca galbenusurile cu zaharul, praful de copt, lamaia rasa.Albusul se amesteca cu un praf de sare.Dupa aceea se amesteca si albusurile si galbenusurile cu faina.

Se imparte cantitatea in doua.O parte se pune intr-o tava , deasupra punandu-se dulceata, dupa ce se introduce n cuptor circa 10 minute.Cealalta parte se amesteca cu cacao si se orneaza cu bucati de ciocolata, de asemenea , dupa cca 10 minute. Cuptorul se incinge in prealabil cam 10 minute.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise