PRAJITURA ECONOMICA SI RAPIDA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • BLAT .6oua
  • 200g zahar
  • 200nuci taiate si prajite
  • 3linguri faina.CREMA . 6galbenusuri
  • 200g zahar
  • 200g margarina
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare

BLATUL . Albusurile de la oua se bat spuma cu zaharul . Se adauga nucile prajite si faina si se da la cuptor.CREMA. Galbenusele cu zaharul,margarina si cacaoa se bat pe abur pina se ingroasa.

Dupa racire blatului ,crema se pune peste prajitura

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise