Prajitura ETAJO

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 10-12 clatite
  • - budinca de vanilie si budinca de ciocolata
  • - esenta de rom
  • - frisca naturala
  • - zmeura pentru decor

Mod de preparare

Se aseaza prima clatita pe un platou se unge cu esenta de rom si se adauga budinca de ciocolata.Se aseaza a doua clatita si se pune budinca de vanilie.Se continua cu toate clatitele.(Nu se pune esenta de rom pe fiecare clatita doar pe cea cu budinca de ciocolata).La sfarsit se imbraca totul in frisca si se orneaza cu zmeura.

Se serveste rece

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise