Prajitura fanta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • se face un blat din 6 oua,6 ling. zahar,6 ling. faina si o ling. cacao .
  • crema:500 gr. branza vaci,100 gr. unt,100-150 gr.zahar,100 gr.stafide,vanilie.
  • pt. glazura:600 ml. suc fanta,2 budinci de vanilie.

Mod de preparare

1. Se face blatul cu cacao si se da la copt.

2. Se pregateste crema de branza cu toate ingredientele.

3. Se face glazura din budinci cu suc fanta fierte pe foc,cu 4 ling. zahar.

4. Cand blatul este copt, se lasa in tava, se pune crema si deasupra glazura.

Este foarte gustoasa si aspectoasa. Va fi in 3 culori. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise