Prajitura fanta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • se face un blat din 6 oua,6 ling. zahar,6 ling. faina si o ling. cacao .
  • crema:500 gr. branza vaci,100 gr. unt,100-150 gr.zahar,100 gr.stafide,vanilie.
  • pt. glazura:600 ml. suc fanta,2 budinci de vanilie.

Mod de preparare

1. Se face blatul cu cacao si se da la copt.

2. Se pregateste crema de branza cu toate ingredientele.

3. Se face glazura din budinci cu suc fanta fierte pe foc,cu 4 ling. zahar.

4. Cand blatul este copt, se lasa in tava, se pune crema si deasupra glazura.

Este foarte gustoasa si aspectoasa. Va fi in 3 culori. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise