Prajitura Fanta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat: 6 oua
  • 4 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 ml ulei
  • crema: 500 g branza de vaci dulce
  • 200 g zahar pudra
  • 250 g Margarina Rama Maestro
  • crema galbena: 2 plicuri budinca vanilie
  • 1 litru Fanta
  • 4 linguri zahar

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu zaharul. Uleiul se freaca cu galbenusurile, apoi se adauga peste albusuri, se adauga cacaoa, faina si praful de copt. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina.

Se freaca margarina cu zaharul, apoi se adauga branza.

Se intinde peste blatul racit putin.

Praful de budinca se amesteca cu zaharul in cratita, apoi se adauga Fanta incet, sa nu se faca cocoloase si se pune la foc mic.

Cand se raceste se toarna peste crema de branza. Se da la rece si se taie a doua zi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise