prajitura fara ou.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de faina
  • - 1 cana de cereale cu banana uscate (sau alt sortiment de fructe)
  • - 3 linguri de ulei
  • - apa rece

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul .se amesteca faina cu cerealele si se pune treptat ulei si cate putina apa rece pana ce continutul incepe sa se transforme intr-o coca mai tare.

Intindeti o foaie din coca de grosime medie, atat cat doriti sa fie biscuitele si taiati-o in formele dorite. Bagati-le apoi la cuptor 10 minute intr-o tava fara ulei pana se rumenesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise