PRAJITURA FINA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • PENTRU PANDISPAN:
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g faina
  • o lingurita bicarbonat de sodiu stins
  • CREMA;
  • 130 g nuci macinate
  • 1-2 lingura cu varf margarina
  • o lingura cacao
  • 50 ml esenta rom
  • 150 ml sirop zahar ars,fiert si racit
  • gem de caise
  • un pachet frisca

Mod de preparare

PANDISPANUL

Oualele se amesteca cu zaharul si se bat foarte bine si se adauga faina in ploaie apoi bicarbonatul de sodiu.

Compozitia se pune inte-o tava dreptunghiulara ( L 33 cm - l 21 cm),unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor la foc mic.

PNDISPANUL copt si racit se taie de-a lungul la junatate .Partea de deasupra se farimiteaza intr-un castron peste care se pune siropul,esenta de rom,nuci cacao margarina si se amesteca bine.

Peste blatul ramas se intinde gemul de caise in strat subtire peste care se intinde compozitia de mai sus si un alt strat de frisca .Se rade ciocolata deasupra sau nuca de cocos.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise