Prajitura gustoasa cu mere

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 1.5 Kg mere
  • 200 g zahar
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 pachet de budinca de vanilie +500 ml lapte
  • 1 pachet de zahar vanilat

Mod de preparare

Se curata merele, se dau pe razatoare si se pun pe foc cu 200g zahar(trebuie sa scada zeama, dar nu de tot)si un zahar vanilat.

Intr-un vas de yena se pune un strat de piscoturi, un strat de mere, budinca de vanilie (pregatita dupa reteta de pe pachet) si un strat de frisca.

Se da la rece si se serveste dupa 2-3 ore.

E foarte gustoasa, poate inlocui cu succes un tort .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise