PRAJITURA IEFTINA SI BUNA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 LITRU LAPTE
  • 1 PAINE
  • 4 OUA
  • 2 CANI ZAHAR
  • 4 LINGURI CACAO ESENTA
  • 4 LINGURI FAINA

Mod de preparare

Se taie painea felii, se aseaza in tava, se face un sirop din 400 ml apa, 4 linguri cacao si 4 linguri zahar si dupa racire se toarna peste paine.

1 Litru lapte se amesteca cu cele 4 galbenusuri, 4 linguri faina si esenta dupa care se pun la foc pana se face o crema groasa dupa care se toarna peste painea inmuiata in prealabil.

Separat se bat cele 4 albusuri cu zahar pana se face bezeaua si se toarna peste prajitura rece. Se pune la frigider pentru a se consuma rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise