Prajitura ieftina

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet biscuiti Petit beurre
  • 500 ml lapte + 150 ml lapte pentru frisca
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic frisca praf
  • cacao sau ciocolata pentru ornat

Mod de preparare

Se pun pe un platou biscuiti pe 2 randuri suprapuse.

Se fierbe budinca dupa reteta de pe plic, fierbinte se toarna peste biscuiti.

Se lasa sa se raceasca, dupa care se orneaza cu frisca obtinuta dintr-un pachet.

Se presara cacao sau ciocolata.

Se pune in frigider si se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise