Prajitura ieftina

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet biscuiti Petit beurre
  • 500 ml lapte + 150 ml lapte pentru frisca
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic frisca praf
  • cacao sau ciocolata pentru ornat

Mod de preparare

Se pun pe un platou biscuiti pe 2 randuri suprapuse.

Se fierbe budinca dupa reteta de pe plic, fierbinte se toarna peste biscuiti.

Se lasa sa se raceasca, dupa care se orneaza cu frisca obtinuta dintr-un pachet.

Se presara cacao sau ciocolata.

Se pune in frigider si se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise