Prajitura in trei culori

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat1: 6 oua,6 linguri zahar,4 linguri faina,2 linguri cacao,1 praf de copt, mirodenii
  • Blat2: 500 gr brinza de vaci, 250 gr. zahar pudra, 1 pachet unt, coaja de lamiie
  • Blat 3: 2 pachete budinca de vanilie, 750 ml suc de fructe (de portocale sau fructe de padure sau pentru fiecare pachet de budinca un suc colorat)

Mod de preparare

Se face un blat de pandispan din ingredientele de la BLAT 1. Brinza de vaci se freaca cu untul si zaharul pudra. Budinca se dizolva in 3-4 linguri de suc rece. Se pune la fiert sucul ramas iar cind clocoteste se adauga budinca, lasindu-se pe foc 1 minut.

Se serveste dupa ce a stat la frigider o zi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise