Prajitura inghetata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 250 g zahar
  • 4 vanilii
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri faina
  • 1 lamaie
  • 200 ml lapte
  • 1 rama
  • 200 g frisca

Mod de preparare

BLAT: 6 albusuri se bat spuma cu 150g zahar, apoi se adauga galbenusurile, 1 vanilie, 1 praf de copt stins in lamaie, 2 linguri cacao, 4 linguri faina.

Se coace in tava tapetata.

CREMA: 4 galbenusuri+3 vanilii+100g zahar

200 ml lapte+1 lingura cu varf de faina

Se fierb pana se ingroasa. Dupa racire se amesteca cu 1 rama.

GLAZURA: 200 g frisca hulala se intinde peste crema

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise