Prajitura Inghetata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente Blat:
  • 6 Oua
  • 150gr.Zahar tos
  • 70 gr. Faina
  • Un virf de cutit de Bicarbonat stins cu Otet
  • 2 linguri de cacaua
  • Ingrediente Crema:
  • 4 galbenuse
  • 100gr. Zahar
  • O lingura de faina
  • 200gr. Margarina sau Unt
  • 100gr. Zahar Pudra

Mod de preparare

Preparare Blat:

Se face un blat cu ingredientele de Blat

Preparare Crema:

Se freaca 4 galbenuse cu 100gr. zahar si o lingura de faina pe baie de abur pina se ingroasa.

Separat se freaca un pachet de margarina(200gr.) cu 100gr. zahar pudra.

Cind s-a racit galbenusele se amesteca cu margarina se pune esenta de vanilie.

Pe abur se bat cele 4 albuse ramase cu 200gr. zahar praf si vanilie.

Se asaza crema pe blatul racit apoi dupa ce s-a racit spuma se pune peste crema.

Prajitura de la Rodica Cristina Catrinescu

Cugir

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise