Se freaca cele 7 galbenusuri cu zaharul alternand cu cele 7 linguri de apa calda si 7 linguri cafea inka, se adauga faina cu praful de copt si la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se pune la copt aprox. 30 min. Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu margarina si tapetata cu faina. Intre timp facem crema astfel: un galbenus si 4 linguri de faina se pun pe foc (de preferat la bain marie) pana se ingroasa apoi se da sa se racoreasca. Frecam un pachet de unt cu zaharul si incorporam crema racorita putin cate putin si zaharul vanilat. Taiem blatul in 2 parti, punem 3 sferturi de crema intre foi si celalalt sfert deasupra. Radem ciocolata peste ea. O taiem a doua zi. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise