Prajitura inteligenta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 200 gr. margarina
  • 10-12 linguri zahar
  • 6-7 oua
  • 8-9 linguri faina
  • 2 zahar vanilat

Mod de preparare

Se topeste margarina si cind s-a racit se pune zaharul, zaharul vanilat si se freaca bine dupa care se adauga galbenusurile si se amesteca, dupa care se pune faina si laptele. Se adauga albusurile batute spuma, dupa care se pune in tava unsa si tapetata cu gris.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise