Prajitura Inteligenta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 9 oua
  • 250 g zahar
  • 250 g unt (eu am pus margarina)
  • 9 linguri de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 l lapte
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra pt decor

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga apoi untul sau margarina topita si racita ( eu am pus margarina intreaga nu am topito),laptele rece,albusurile batute spuma,zaharul vanilat,esenta de vanilie si faina.

Se pune totul intr-o tava unsa si tapetata si se lasa o ora la cuptor la foc mic in partea de sus a cuptorului.

Dupa ce se scoate din cuptor si se raceste putin se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise