Prajitura Kety

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zahar, 250 gr margarina sau unt, 3 linguri smintina, 1 praf copt, 3 galbenusuri, faina cit ea sa fie un aluat nu tare dar nici moale sa curga
  • Crema: o foaie din cele 3 se sfarima, 1 pahar lapte, 50 gr rom, 2 linguri gem, 2 lingurite cacao, 100 gr unt
  • Glazura: 3 albusuri, 150 gr zahar

Mod de preparare

Crema se pune intre foi si se glazureaza cu albusurile batute pe aburi cu zahar, apoi prajitura se orneaza cu ciocolota razuita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise