Prajitura Maia

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 5 oua, 5 linguri faina, 5 linguri zahar.
  • Crema: 250 g biscuiti rasi, 1 lingura cacao, 125 g zahar tos, 10-12 linguri apa, 150 g margarina, nuca.
  • Glazura: 150 g zahar pudra, 2 linguri cacao, 3 linguri ulei/margarina, 3 linguri apa clocotita.

Mod de preparare

Blat: Albusurile se bat spuma, se toarna zaharul in ploaie, galbenusurile pe rand, faina putin cate putin. Se coace apoi se lasa la racit.

Crema: Biscuitii, cacaua, zaharul si apa se fierb dupa care se dau deoparte. Se pun margarina si nucile si se amesteca bine.

Glazura: Se amesteca toate, apoi se pune peste crema.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise