PRAJITURA MINUNE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1L lapte
  • 1 pachet margarina unirea
  • 300g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 9 linguri faina
  • 1/2 l frisca lichida
  • ciocolata

Mod de preparare

1. Seamesteca margarina, zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile

2. Se bat albusurile cu un praf de sare

3. Se amesteca laptele cu faina

4. Se amesteca 1.+2.+3.

Se unge si tapeteaza tava de la cuptor.

Se toarna compozitia si se baga la cuptor.

Se tine pina se rumeneste pe deasupra.(cca 35-40\')

Se scoate, se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit se pune frisca pe deasupra, dupa care se rade ciocolata si se da la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise