PRAJITURA MINUNE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1L lapte
  • 1 pachet margarina unirea
  • 300g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 9 linguri faina
  • 1/2 l frisca lichida
  • ciocolata

Mod de preparare

1. Seamesteca margarina, zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile

2. Se bat albusurile cu un praf de sare

3. Se amesteca laptele cu faina

4. Se amesteca 1.+2.+3.

Se unge si tapeteaza tava de la cuptor.

Se toarna compozitia si se baga la cuptor.

Se tine pina se rumeneste pe deasupra.(cca 35-40\')

Se scoate, se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit se pune frisca pe deasupra, dupa care se rade ciocolata si se da la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise