PRAJITURA MINUNE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1L lapte
  • 1 pachet margarina unirea
  • 300g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 9 linguri faina
  • 1/2 l frisca lichida
  • ciocolata

Mod de preparare

1. Seamesteca margarina, zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile

2. Se bat albusurile cu un praf de sare

3. Se amesteca laptele cu faina

4. Se amesteca 1.+2.+3.

Se unge si tapeteaza tava de la cuptor.

Se toarna compozitia si se baga la cuptor.

Se tine pina se rumeneste pe deasupra.(cca 35-40\')

Se scoate, se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit se pune frisca pe deasupra, dupa care se rade ciocolata si se da la rece.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise