Prajitura "Petre "

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 7 albusuri se bat spuma cu 12 linguri zahar
  • 6 linguri apa
  • 7 galbenusuri
  • 7 linguri faina
  • un pachet nuca de cocos. Crema: 3 galbenusuri
  • 6 lingurizahar
  • 4 linguri faina se fierb cu 1/2l lapte pina se ingroasa

Mod de preparare

Blat: Acest aluat se coace in tava unsa si tapetata cu faina.

Se tine la rece si se taie a doua zi

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise