Prajitura Pinocchio

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat
  • 5 galbenusuri
  • 100g zahar praf
  • 8 linguri lapte
  • 1 praf copt
  • 150g zahar tos
  • 150g faina
  • 2 linguri cacao
  • Crema
  • 3 oua
  • 200g zahar
  • 1 pachet unt

Mod de preparare

Pentru blat se face o compozitie din;

a) albusurile se bat spuma cu zaharul tos

b) galbenusurile se amesteca cu zaharul farin si cu praf de copt stins in lapte.

Compozitia ,,b,, se toarna peste compozitia ,,a,, si se adauga faina si cacao.

Pentru crema se amesteca ouale cu zahar si cacao si se fierb pe aburi pana se ingroasa.

Se raceste si se adauga peste untul alifiat.Se poate pune vanilie si rom in crema si se pune peste prajitura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise