Prajitura pt cafeaua de dimineata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ai nevoie de un iaurt mic de piersici
  • 3 oua
  • 2 cutiute cu zahar (masura este cutiuta de la iaurt)
  • 1 cutie ulei
  • 3 cutii faina
  • 1 plic praf de copt.

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, se adauga treptat uleiul, iaurtul si la urma faina amestecata cu praful de copt. Se coace. Dupa ce s-a copt se pudreaza cu zahar pudra. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise