Prajitura rapida cu cocos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet de foi de cacao pentru pandispan
  • 700 gr. frisca batuta tare
  • 50 gr fulgi de cocos
  • o ciocolata cu lapte/ amaruie

Mod de preparare

Frisca se bate spuma tare, apoi se incorporeaza cocosul cu lingura.

Se ia cate o foaie de pandispan si se intinde crema pe ea, astfel incat ultima foaie sa fie de pandispan.

Se face o glazura ( a se vedea separat reteta: http://www.gustos.ro/retete-culinare/glazura-de-ciocolata-3.html) si se intinde deasupra prajiturii.

Se poate presara cocos peste glazura.

Se da la frigider pentru cateva ore.

Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise