PRAJITURA RAPIDA CU PISCOTURI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 21 piscoturi
  • 1 crema de ciocolata ,,Dr.Oetker
  • 250ml lapte
  • 2-3 linguri de zahar
  • 1 lingura cacao+1 lingurita ness
  • cafea pentru muiat piscoturile
  • ciocolata menaj 100-150 gr

Mod de preparare

Se prepara crema dupa instructiunile de pe plic+1 lingura de cacao+1 lingurita de ness.

Se tapeteaza o forma cu folie,se adauga ciocolata rasa,un strat de piscoturi date prin cafea,un strat de crema de ciocolata,inca unul de piscoturi,altul de crema si se termina cu stratul de piscoturi.Se lasa la rece si cand se rastoarna pe platou,va fi cu ciocolata razuita de-asupra gata-ornata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise