Prajitura rapida cu prune

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua,
  • 1cana zahar,
  • 1/2cana ulei,
  • 1cana apa minerala,
  • 1praf copt,
  • vanilie,
  • un praf de sare,
  • un praf de ghimbir,
  • 2 cani faina,
  • 300-500g prune.

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul bine, se adauga apa minerala, uleiul, sarea, aromele si la final faina amestecata cu praful de copt. Se incorporeaza bine ingredientele apoi se toarna compozitia in tava tapetata iar prunele se pun jumatati pe toata suprafata. Se da la cuptor 35-40min. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise