Prajitura rasturnata cu ananas

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 220 g zahar
  • - 150 g faina
  • - 4 oua
  • - 150 g unt
  • - 1 lingurita extract de vanilie
  • - o cutie de ananas feliat
  • - cirese glasate

Mod de preparare

Pentru inceput incingeti cuptorul la 160 C. Asezati feliile de ananas si ciresele glasate intr-o forma rotunda de tarta.

Mixati ouale, zaharul si extractul de vanilie pana ce compozitia isi tripleaza volumul. Apoi incorporati faina si untul topit. Turnati compozitia peste feliile de ananas.

Coaceti pana ce prajitura capata o culoare aurie si trece testul scobitorii.

Cand prajitura este gata scoateti din cuptor si presarati cu putin zahar pudra sa nu se lipeasca de farfurie. Asezati o farfurie deasupra si cu mare grija sa nu va ardeti, rasturnati prajitura.

POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise