Prajitura ROSE (rece si rapida)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr alune macinate si prajite
  • 150 gr zahar pudra
  • 150 gr biscuiti macinati
  • 150 gr unt
  • 1 galbenus de ou
  • Crema: 100 gr zahar pudra se amesteca cu 100 gr unt si 1 esenta de zmeura sau capsuni si câteva fructe (daca aveti)

Mod de preparare

Se amesteca totul si se intinde la o grosime de 1/2 cm pe o folie transparenta pudrata in prealabil cu alune macinate; crema se intinde peste blat si se ruleaza.

Se da la rece min 2 ore si se taie felii inainte de servire.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise