Prajitura ROSE (rece si rapida)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr alune macinate si prajite
  • 150 gr zahar pudra
  • 150 gr biscuiti macinati
  • 150 gr unt
  • 1 galbenus de ou
  • Crema: 100 gr zahar pudra se amesteca cu 100 gr unt si 1 esenta de zmeura sau capsuni si câteva fructe (daca aveti)

Mod de preparare

Se amesteca totul si se intinde la o grosime de 1/2 cm pe o folie transparenta pudrata in prealabil cu alune macinate; crema se intinde peste blat si se ruleaza.

Se da la rece min 2 ore si se taie felii inainte de servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise