Prajitura Semiluna

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 500 g faina
  • 500 g zahar pudra
  • coaja rasa de lamaie si portocala
  • 1 pachet de unt sau margarina

Mod de preparare

Se amesteca foarte bine untul cu zaharul pana se obtine o crema,se adauga ouale unul cate unul si se omogenizeaza.

Apoi,se adauga faina putin cate putin ,coaja de lamaie si de portocala.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa cu putin ulei .Se coace la foc potrivit.Dupa racire se taie cu un paharel in forma de semiluna.

Se pudreaza cu zahar.

Din aceasta compozitie ies 2 tavi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise