Prajitura Simo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • Crema:
  • 250 gr.frisca lichida
  • 500 gr.iaurt de fructe
  • Fructe :
  • struguri albi, struguri rosii, rodii
  • 1 plic tort gelatine rosu

Mod de preparare

Blat:

Se bat albusurile spuma,se adauga galbenusurile,zaharul, praful de copt si se da la cuptor.

Crema:

Frisca se bate si se amesteca cu iaurtul.

Dupa ce este scos blatul din cuptor se insiropeaza,se pune crema,se orneaza cu fructele, iar deasupra se pune gelatina.

Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe plic.

Se da la rece pana a doua zi.

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise