Prajitura Simo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • Crema:
  • 250 gr.frisca lichida
  • 500 gr.iaurt de fructe
  • Fructe :
  • struguri albi, struguri rosii, rodii
  • 1 plic tort gelatine rosu

Mod de preparare

Blat:

Se bat albusurile spuma,se adauga galbenusurile,zaharul, praful de copt si se da la cuptor.

Crema:

Frisca se bate si se amesteca cu iaurtul.

Dupa ce este scos blatul din cuptor se insiropeaza,se pune crema,se orneaza cu fructele, iar deasupra se pune gelatina.

Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe plic.

Se da la rece pana a doua zi.

Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise