Prajitura Super buna

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr zahar
  • 100 gr cacao
  • 12 linguri apa
  • 250 gr zahar praf
  • 8 oua
  • 1 margarina Rama
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri nuca macinata
  • praf de copt
  • sare
  • 100 gr stafide
  • 1 ciocolata Poiana

Mod de preparare

1. 200 gr zahar + cacao + apa se fierb pe foc pana se ingroasa

2. zaharul praf se freaca spuma cu 8 galbenusuri iar apoi se amesteca cu margarina Rama + siropul rece (vezi punctul 1)

3. 1/4 crema + faina + nuca macinata + praf de

copt + sare, se amesteca cu cele 8 albuse batute spuma cu 8 linguri de zahar. Se coace un blat intr-o tava potrivita.

4. 3/4 crema + stafide + ciocolata Poiana rupta

5. Deasupra se poate rade cioco!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise