Prajitura Super buna

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr zahar
  • 100 gr cacao
  • 12 linguri apa
  • 250 gr zahar praf
  • 8 oua
  • 1 margarina Rama
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri nuca macinata
  • praf de copt
  • sare
  • 100 gr stafide
  • 1 ciocolata Poiana

Mod de preparare

1. 200 gr zahar + cacao + apa se fierb pe foc pana se ingroasa

2. zaharul praf se freaca spuma cu 8 galbenusuri iar apoi se amesteca cu margarina Rama + siropul rece (vezi punctul 1)

3. 1/4 crema + faina + nuca macinata + praf de

copt + sare, se amesteca cu cele 8 albuse batute spuma cu 8 linguri de zahar. Se coace un blat intr-o tava potrivita.

4. 3/4 crema + stafide + ciocolata Poiana rupta

5. Deasupra se poate rade cioco!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise