PRAJITURA TATLI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 PAHAR ULEI
  • 1 PAHAR(MARE) FAINA
  • 1 PAHAR (MARE) GRIS
  • 1 OU
  • 1 PLIC PRAF DE COPT
  • 1 PLIC ZAHAR VANILILAT
  • 20 g NUCA DE COCOS SAU NUCA PISATA
  • PENTRU SIROP
  • 1 PAHAR (MARE) DE APA
  • 1.5 PAHAR (MARE) ZAHAR
  • 1 LINGURA ZEAMA DE LAMAIE

Mod de preparare

SE AMESTECA ULEIUL, FAINA, GRISUL, OUL, PRAFUL DE COPT STINS CU LAMAIE SI ZAHARUL VANILILAT INTR-UN VAS. SE OBTINE O COCA MOALE CA LA CHEC. INTR-O TAVA UNSA SE TOARNA COMPOZITIA SI SE DA LA CUPTOR CIRCA 20 DE MIN (PANA SE RUMENESTE SE POATE INCERCA CU PAIUL)

SIROPUL

SE PUNE LA FIERT APA, ZAHARUL CU ZEAMA DE LAMAIE SI SE FIERB PANA SE LEAGA

DUPA CE SE SCOATE ALUATUL DIN CUPTOR SE TAIE PATRATELE EGALE SI SE TOARNA SIROPUL PESTE

SE PRESARA DEASUPRA NUCA DE COCOS SAU NUCA PISATA DUPA PREFERINTA

SE LASA 1 ORA SA TRAGA SIROPUL SI APOI SE POATE SERVI

POFTA BUNA!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise