Tiramisu rețeta originală
Amesteci galbenusurile cu zaharul pina se albesc , adaugi treptat cite o lingura de mascarpone si amesteci cu telul sau lingura de lemn. La sfirsit adaugi albusurile batute spuma si dai crema la rece.
In cafeaua neindulcita se pune lichiorul. Treci rapid piscoturile pe ambele parti prin cafea fara sa le afunzi de tot si le asezi intr-o tava dreptunghiulara. Se pune un strat de crema peste piscoturile siropate, apoi iar piscoturi si la sfirsit crema. Am vazut ca si la Tiramisu rețeta originală se procedeaza la fel.
Deasupra peste crema se cerne putina cacao data prin strecuratoarepe toata suprafata prajituri si se pune la frigider cca. 6 ore.
Pentru a spori cantitatea de crema se poate adauga 200 ml. frisca batuta spuma dar atunci mai trebuie si 2-3 oua.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise