Prajitura Tort de ciocolata cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 5 cuisoare
  • 4 linguri pesmet
  • 12 linguri faina
  • 3 mere
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • 150 g unt
  • 150 g ciocolata menaj
  • 3 linguri cacao

Mod de preparare

Mai multe retete vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

Eu am facut blat de tort!

Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu 6 linguri de zahar, apoi se adauga untul cu ciocolata topita. Se presara 4 ling de pesmet. Separat albusurile se bat cu mixerul; la sfarsit se adauga zaharul(6 ling)si cuisoarele zdrobite. Peste albusuri se pune compozitia de galbenusuri un pic cate un pic...Se adauga faina si cacao treptat cat si praful de copt si sare.Se amesteca bine.

Se pune intr-o tava cu hartie de copt. Apoi deasupra se presara merele taiate cuburi mici.

Se pune la cuptor aproximativ 25 de minute.

Inainte de a o scoate cu 10 minute se pune deasupra ciocolata menaj taiata marunt.

Pofta buna!

Mai multe retete vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise