Prajitura trandafir

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Un borcan compot de visine de 750 ml
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 30 g amidon
  • 150 g brinza de vaci
  • 6linguri ulei
  • 6 linguri lapte
  • 300 g faina
  • coaja rasa de lamaie
  • un plic praf de copt
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita smantana.

Mod de preparare

Se lasa fructele sa se scurga. Sucul obtinut se pune la fiert cu 2 linguri de zahar. Se adauga amidonul si se lasa sa se lege siropul. Se pun visinele si se lasa sa se raceasca amestecul. Brinza de vaci se amesteca cu zaharul ramas, laptele, uleiul, sarea si coaja de lamaie. Se pune faina si praful de copt. Se intinde o foaie de vreo 30x50 cm care se unge cu siropul de visine. Se ruleaza si se taie 12 buc de 4 cm latime. Se pun melcii in forma de tort unsa cu grasime. Se amesteca galbenusele cu smintina si se unge prajitura. Se pune la copt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise