Prajitura turnata cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg de mere
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de gris
  • scortisoara
  • zahar dupa gust
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Se curata merele de coaja si se dau pe razatoare. Intr-un castron se amesteca faina,grisul,zaharul si scortisoara. Peste amestecul uscat se adauga merele rase. Se amesteca bine pana se omogenizeaza toata compozitia.

Se unge un vas cu unt si se toarna compozitia.Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra. Se taie cand s-a racit complet. Este delicioasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise